Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
Ring til kundeservice: 77411111

Privatlivspolitik

Behandling af persondataoplysninger

1 Generelt

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger (“Persondatapolitik”) beskriver, hvorledes Plysdyr.dk (“Plysdyr”, “os”, “vores”, “vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Plysdyrs hjemmeside, www.plysdyr.dk (“Hjemmesiden”).

1.3 Plysdyr.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Plysdyr.dk skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 8.

2 Indsamling af dine personoplysninger

2.1 Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

2.1.1 Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på Hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring.

2.1.2 Når du køber et produkt på Hjemmesiden, indsamler vi oplysninger om dig, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.

2.1.3 Når du besøger webshoppen eller foretager et køb, har du mulighed for at give samtykke til at modtage e-mailmarkedsføring. Du kan når som helst tilbagekalde dit samtykke ved at trykke på afmeldelseslinket i bunden af den markedsføring du modtager eller nederst på webshoppen.

2.2 Grundlaget for indsamling

2.2.1 Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.1, er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre funktioner på Webshoppen og opbygningen af denne samt tilbyde dig relevante tilbud.

2.2.2 Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.2, er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig.

3 Databehandlere

3.1 Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Webshoppen fx. i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring, herunder til retargeting, og forbedring af Webshoppen samt til din bedømmelse af vores produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Oplysninger om dit (eller gavemodtagers) navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til DAO, PostNord og GLS (pakker)

Ved reklamationsbehandling af en købt vare, udleverer vi i få tilfælde data til leverandøren. Dette med henblik på godtgørelse af varens værdi eller såfremt en erstatningsvare skal sendes direkte hjem til dig.

3.2 Disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, Facebook og Klaviyo er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her:

Google LLC certificering

Facebook Inc.’s certificering

Klaviyo Inc.’s certificering

4 Dine rettigheder

4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten

4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

4.2.2 Du kan til en hver tid få oplyst hvilke persondata vi har registreret om dig, ved at sende en skriftlig anmodning til kontakt@plysdyr.dk sammen med dokumentation for, at du er den pågældende person.

4.3 Berigtigelse

4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

4.4 Sletning

4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx. hvis du tilbagekalder dit samtykke til din tilmelding til vores nyhedsbrev. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

4.5 Begrænse behandlingen til opbevaring

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

4.6 Dataportabilitet

4.6.1 Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med: – at du køber et produkt af os, jf. pkt. 2.1.2

4.7 Indsigelse

4.7.1 Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Webshoppen og opbygningen heraf, jf. pkt. 2.1.1.

4.7.2 Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.

4.8 Klage

4.8.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.

5 Sletning af persondata

5.1 Såfremt du ikke gør brug af vores Webshop i en periode på 1 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerlovgivningen (den 2 årige reklamationsret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.

5.2 Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2.

6 Sikkerhed

6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

7 Cookies

7.1 Plysdyr.dk benytter cookies til at give brugeren den bedste oplevelse på Webshoppen. En cookie er en fil som bliver gemt i din browser på den enhed du benytter, og kan indeholde hvad end information Webshoppen lægger i den.

7.2 Formålet med brug af cookies på Plysdyr.dk er at få siden til at fungere, til optimering sådan at vi kan give brugeren den allerbedste oplevelse, til trafikanalyser samt til målrettet markedsføring. En del af at benytte cookies til disse formål er, at Plysdyr.dk kan analysere brugertrends.

7.3 Du kan til enhver tid forhindre at cookies bliver gemt. Som standard er cookies slået til i moderne browsere, som f.eks. Google Chrome, Safari, Microsoft Edge og Firefox. Du skal derfor ikke gøre noget, for at vi kan give dig den bedste oplevelse. Hvis du derimod ønsker ikke at anvende cookies, kan du i din browser finde indstillinger til at slå cookies helt fra.

Ulempen ved dette er, at vi ikke længere kan sikre dig den bedste oplevelse, og du vil i nogle tilfælde kunne opleve, at Webshoppen ikke fungerer optimalt.

7.4 Hvis du ønsker en komplet liste over hvilke cookies Plysdyr.dk gemmer, samt formålet, kan du læse nærmere i vores Cookiepolitik.

8 Kontaktoplysninger

8.1 Plysdyr.dk er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Webshoppen.

8.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte:

Plysdyr.dk ejes og drives af Nordiske Webshops ApS

CVR-nr. 43156764 (herefter kaldet Plysdyr.dk)

Sct. Jørgens Park 151, ST. TH.

4700 Næstved

Danmark

0045 7741 1111

kontakt@plysdyr.dk

9 Ændringer

9.1 Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Webshoppen.

9.2 Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Webshoppen, og dine personoplysninger kan blive slettet.

Version 1.1 Sidst opdateret 6. november 2022