Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
E-mærket webshop
Fragt fra kun 19,-
5 stjerner på Trustpilot
Ring til kundeservice: 77411111

Spørgsmål og svar

Her finder du hjælp og svar på vores ofte stillede spørgsmål. 

Hos Plysdyr.dk bestræber vi os på en hurtig levering.

Alle ordrer bestilt inden kl. 21:00 pakkes og indleveres til fragtfirmaet som regel samme dag. Ordrer bestilt efter kl. 21:00 pakkes og indleveres næste dag.

Vær opmærksom på at PostNord ikke leverer pakker i weekenden og på helligdage.

Vi er lagerførende i alle de varer du finder på vores hjemmeside. Det kan forekomme, at enkelte varer pga. lagerfejl er udsolgt og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig.

Vi sender dagligt gaver direkte til modtageren og du vælger blot “Send som gave” i kassen og indtaster den ønskede leveringsadresse. Husk du kan vælge en flot gaveindpakning under den enkelte vare! Vi har også flotte kort, hvor du kan få printet en personlig hilsen, som kan vedlægges i pakken.

Når du handler på nettet har du normalt 14 dages fortrydelsesret, men hos Plysdyr.dk har du 30 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Særligt ved køb af julegaver 🎄🎅🤶 

Du kan trygt købe julegaver hos Plysdyr.dk – vi har nemlig udvidet fortrydelsesretten for varer købt fra 1/11 til 23/12. Det betyder at de kan returneres helt frem til 31/1.

For at bevare fortrydelsesretten må du alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Ved køb af gaveindpakning ophører fortrydelsesretten når tjenesteydelsen er fuldt udført. Du kan læse mere i vores handelsbetingelser.

Ønsker du at sende en vare retur kan du benytte vores returportal.

Ordrebekræftelsen bliver sendt til dig helt automatisk efter din bestilling, du bør derfor modtage den inden for få minutter.

Tjek dit spamfilter for uønsket mails. Hvis du finder den i uønsket mail, så højreklik på vores e-mailadresse og tilføj os til din adresseliste, så sikrer du dig, at du også får besked om ordrens afsendelse og din kvittering for dit køb.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål i vores Spørgsmål og svar? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.  

Bamser og plysdyr bliver beskidte, det kan ikke udgåes. Selvom bamsen bare står på hylden, ellerom den er med ved middagsbordet eller sover med i sengen hver nat, kommer der smuds på plysdyret. Har du brug for mere hjælp? Så læs denne artikel fra Bolius “Skal dit barns bamse vaskes?

Hos Plysdyr.dk kan du tilvælge gaveindpakning på alle vores varer. Under alle varer kan du sætte flueben ud for “Gaveindpakning + 9,95 kr.” Vælg derefter det ønskede gavepapir og tilføj til kurv. Så nemt kan du få pakket dine gaver ind hos Plysdyr.dk

Hvis du vil benytte din rabatkode, skal du indtaste den i kurven og trykke anvend. Hvis din rabatkode er gyldig fratrækkes værdien automatisk.