Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
Ring til kundeservice: 77411111

Spørgsmål og svar

Her finder du hjælp og svar på vores ofte stillede spørgsmål. 

Hvad er jeres leveringstid?

Hos Plysdyr.dk bestræber vi os på en hurtig levering.

Alle ordrer bestilt inden kl. 16:00 på hverdage pakkes og indleveres til fragtfirmaet som regel samme dag. Ordrer bestilt efter kl. 16:00 pakkes og indleveres førstkommende hverdag.

Vær opmærksom på at GLS/PostNord ikke leverer pakker i weekenden og på helligdage.

Vi er lagerførende i alle de varer du finder på vores hjemmeside. Det kan forekomme, at enkelte varer pga. lagerfejl er udsolgt og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig.

Kan jeg få sendt en gave direkte til modtager?

Vi sender dagligt gaver direkte til modtageren og du vælger blot “Send som gave” i kassen og indtaste den ønskede leveringsadresse. Husk du kan vælge en flot gaveindpakning

Vi undlader at vedlægge fakturaen, når du vælger “Send som gave”.

Hvor lang tid har jeg fortrydelsesret?

Når du handler på nettet har du normalt 14 dages fortrydelsesret, men hos Plysdyr.dk har du 30 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

For at bevare fortrydelsesretten må du alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Ved køb af gaveindpakning ophører fortrydelsesretten når tjenesteydelsen er fuldt udført. Du kan læse mere i vores handelsbetingelser.

Ønsker du at sende en vare retur kan du benytte vores returportal.

Jeg har ikke fået en ordrebekræftelse?

Ordrebekræftelsen bliver sendt til dig helt automatisk efter din bestilling, du bør derfor modtage den inden for få minutter.

Tjek dit spamfilter for uønsket mails. Hvis du finder den i uønsket mail, så højreklik på vores e-mailadresse og tilføj os til din adresseliste, så sikrer du dig, at du også får besked om ordrens afsendelse og din kvittering for dit køb.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål i vores Spørgsmål og svar? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.  

Hvordan vasker jeg mine plysdyr?

Bamser og plysdyr bliver beskidte, det kan ikke udgåes. Selvom bamsen bare står på hylden, ellerom den er med ved middagsbordet eller sover med i sengen hver nat, kommer der smuds på plysdyret. Har du brug for mere hjælp? Så læse denne artikel fra Bolius “Skal dit barns bamse vaskes?