Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
E-mærket webshop
Fragt fra kun 19,-
5 stjerner på Trustpilot
Ring til kundeservice: 77411111

Gurli Gris bamser

Jeg hedder Gurli Gris… 

Gurli Gris bamser og legetøj til alle der elsker den sjove grise familie. Charmerende, sjov, nuttet og fyldt med energi – og en smule drilsk nu og da. Gurli Gris adskiller sig ikke meget fra de mange børn, der tryllebindes foran skærmen, når den elskelige australske gris tager os med ind i hendes verden. Den populære TV-serie Peppa Pig også kendt som Gurli Gris, har vundet mange barnehjerter gennem smittende humør, fjollede spilopper og meget mere. Det er sød og sjov en serie, som mange børn kan relatere til, hvilket kun påvirker dens popularitet.

Hos Plysdyr.dk finder du et omfattende udvalg af Gurli Gris bamser og legetøj, skabt til leg, læring og selvfølgelig til hygge og kram.

Viser alle 13 resultater

Hvis dit barn allerede har en favorit i grisefamilien, er det nemt at finde det helt rigtige legetøj eller tilbehør.

Rollelegen er af afgørende betydning for dit barns udvikling, da det netop gennem legen lærer om sig selv og andre, efterligner de voksnes adfærd og udvikler deres egne færdigheder og sociale kompetencer. Her træder Gurli Gris ind som den ideelle legekammerat.

Det smittende humør og sjove figurer er et must for den største fan. Her på siden kan du udvælge dit barn favorit figur fra Gurli Gris, der hurtigt bliver barnets nye bedste ven.

Gurli Gris har en charmerende familie, lige så fortryllende som hende selv. Du kan vælge et familie sæt med Gurli Gris, hendes lillebror Gustav Gris, Far Gris og Mor Gris.

Du finder blandt andet bløde og søde bamser eller Gurli Gris legetøj, som inviterer til timevis af leg og sjov. Hos Plysdyr.dk gør vi alt, vi kan for at udvide vores sortiment med nye bamser og legetøj.

Gurli Gris