Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
E-mærket webshop
Fragt fra kun 19,-
5 stjerner på Trustpilot
Ring til kundeservice: 77411111

Pokemon bamser

Pokemon er stadig et kæmpe hit

Med et stort og varieret udvalg af Pokemon bamser og Pokemon legetøj, har vi hos plysdyr.dk noget for alle Pokemon fans. Se de bløde Pokemon bamser til alle der er vilde med Pokemon. Pokestops, Pikachu og Pokemon er stadig daglig tale for mange børn og voksne.

Har dit barn vadet op og ned ad gader og stræder for at fange de helt rigtige Pokemons med Pokemon Go? Lad dit barn få en oplevelse ud over det sædvanlige med en blød Pokemon bamse. Der er intet bedre end en Pokemon bamse, der kan følge med på eventyr og gøre hverdagen endnu mere spændende.

Viser alle 2 resultater

Med Pokemon bamser fra Plysdyr.dk, har du altid din favorit Pokemon lige ved hånden. Der er ikke altid mulighed for at spille Pokemon Go, medbringe alle Pokemon figurerne eller se tegneserien i Tv – til gengæld kan dit barn altid medbringe sine Pokemon bamser. Den kan krammes om natten, så søvnen bliver tryg og god, den kan tages med på ferie, som den tro følgesvend. Den kan tages med til tandlægen, når der er brug for lidt ekstra tryghed.

Med et stort og varieret udvalg af Pokemon bamser og Pokemon legetøj, har vi hos plysdyr.dk noget for alle Pokemon fans.

Fra den lille Pikachu til den store Snorlax, har vi en bamse til enhver smag. Vores bamser er lavet i blødt materiale, så de føles lækre at holde i hænderne, og de er i detaljerne tro mod de originale Pokemon figurer.

Dit barn kan nemt bygge en særlig relation til sin bamse, og det kan få stor betydning gennem barndommen. De kan være en stor trøst i mange situationer, men også en sjov ven når fantasien slippes løs. Med andre ord er vi helt sikre på, at en Pokemon bamse vil blive et hit hos dit barn.

Har du fundet dit barns favorit Pokemon her på siden? Så tøv ikke med at bestille den hjem, så den bløde figur hurtigt kan skabe masser af glæde og tryghed!

Vi forsøger at fange endnu flere spændende Pokemon bamser til Plysdyr.dk, så du kan finde lige præcis din yndlings Pokemon bamse.

Pokemon