Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
E-mærket webshop
Ring til kundeservice: 77411111

TY bamser

Man kan aldrig få for mange bamser! Dit barn vil elske vores udvalg af søde og nuttede TY bamser.  TY bamsen er en klassiker, der aldrig går af mode. Det er et af de stykker legetøj, som alle børn vil elske, uanset om det er en baby eller et ældre barn. De er lavet af superblød pels, der gør dem nem at nusse og hygge med.

At købe en bamse er som at købe et kram til nogen. Vi har nuttede TY bamser i alle former, størrelser og farver. Uanset om du skal købe en fødselsdagsgave eller bare gøre et barn glad, kan du finde den perfekte gave her.

Viser 1–16 af 92 resultater

Ty bamser til alle børn

Ty bamser er den perfekte gave til dit barn. De er så nuttede og bløde, at det er svært at modstå at give dem et stort knus. Det er ligegyldigt, om du har en dreng eller en pige, Ty bamser er helt sikkert et must-have for alle børn. Ty bamser er det ideelle legetøj til børn i alle aldre. De er bløde, nuttede og super behagelige at holde om. Deres bløde pels, store øjne og venlige udseende gør dem meget nuttede. De er også en god gaveidé, da de findes i mange forskellige designs, som dit barn vil elske. Man kan aldrig få for mange bamser! Dit barn vil elske vores udvalg af søde og nuttede Ty bamser. Køb et par stykker til dit barn eller barnebarn, eller giv en Ty bamse som gave til en særlig lejlighed.

Ty bamser er i høj kvalitet

Ty bamser er lavet af materialer af høj kvalitet, der gør dem holdbare og langtidsholdbare. Alle Ty bamser er lavet med en blød pels og store, kærlige øjne, der gør dem næsten uimodståelige. Ty har brugt 30 år på at perfektionere deres håndværk for at sikre det blødeste og sikreste kvalitetslegetøj til dit barn.

TY bamser