Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
E-mærket webshop
Fragt fra kun 19,-
5 stjerner på Trustpilot
Ring til kundeservice: 77411111

Wild Republic

De mest naturtro plysdyr

Siden 1979 har Wild Republic produceret sine realistisk udseende bamser, der både portrætterer vilde og tamme dyrearter. Lige fra begyndelsen har høj kvalitet, sikkerhed, etik og miljø været vigtige elementer i virksomheden. Alle produkter er CE-mærkede, og de er blevet sikkerhedstestet i overensstemmelse med det enkelte lands standarder, bl.a. i henhold til EN71 (EU-regler for legetøj).

De fleste bamser fra Wild Republic kan gives til børn fra 0 år+. Er der undtagelser, er dette specificeret under det enkelte produkt.

Viser 1–16 af 95 resultater

Bæredygtighed

Wild Republic tager hensyn til naturen og miljøet i alle processer. Fx er fyldet i bamserne 100% genbrugsmateriale. Emballagen er fremstillet af genbrugspap og sojabaserede farver, og er dermed biologisk nedbrydelig. Wild Republic har et mål om at nedbringe CO2-udledning og mindske plastikforbrug samt ressourceforbrug i deres produktion.

Hos Wild Republic arbejder de intensivt med at forbedre kvalitet og sikkerhed. Herunder naturligvis også at sikre, at arbejderne har ordentlige arbejdsforhold, at der ikke sker børnearbejde samt at medarbejdere er sikret en ordentlig løn. Sidst men ikke mindst er det naturligvis også en stor prioritet, at Wild Republic bamser er sikre at lege med, og holder længe.

Social ansvarlighed

Wild Republic har et enormt socialt engagement, hvor en del af overskuddet går til at sikre skolegang for fattige børn, samt dyreinternater til de dyr der har mistet deres naturlige spisekammer som følge af global opvarmning. De driver et hjem for underprivilegerede piger/kvinder, Abhayabala, i Indien. Her har man skabt et trygt miljø for pigerne og hjælper dem endvidere med uddannelse.

Wild Republic driver også et internat – Panmana Asramam i Indien. Her er der skabt et naturligt miljø med henblik på at redde og rehabilitere vilde dyr. Både dyrlæger og dyr bor i området, og målet er, at tanken om at ville hjælpe og bevare de forskellige dyrearter vil sprede sig til lokalbefolkningen.

Du kan føle dig helt sikker på, at din bamse fra Wild Republic ikke indeholder skadelige elementer eller kemikalier, samt at bamsen er fremstillet på fabrikker, hvor man bekymrer sig om miljøet og om medarbejdere, og at du med dit køb gør en stor forskel for pigerne på Abhayabala og dyrene på Panmana Asramam.

Wild Republic