Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
E-mærket webshop
Fragt fra kun 19,-
5 stjerner på Trustpilot
Ring til kundeservice: 77411111

Rainbowkins

Hvad er sjovere end et superblødt plysdyr i alle regnbuens farver? Ikke meget!

Rainbowkins vil bringe glæde og lykke til børn i alle aldre. Vælg mellem et regnbuedovendyr, en regnbue-enhjørning og meget mere. Eller saml dem alle og tag en regnbuesafari på dit værelse!

Med glitrende ører, hove, horn, øjne og mere vil disse væsner være dit barns yndlingsven, som kan tages med overalt.

Viser alle 5 resultater

Wild Republic arbejder sammen med forskellige organisationer rundt om i verden for at fremme anti-mobning især over for LBGTQ+ unge. Mens LGBTQ+-samfundet forsøger at håndtere alle udfordringerne ved at være teenager, skal LGBTQ+-samfundet desuden håndtere de daglige kampe med chikane, selvkærlighed, mobning og accept fra familie, venner og dem selv.

For at hjælpe vil en del af overskuddet fra købet af Rainbowkins produkterne gå til nøje udvalgte anti-mobning og LGBT+ organisationer over hele kloden. Dette er en del af Wild Republic’s løfte til Planet, People and Animals-initiativet.

Du betyder noget, og du er elsket. Lev din sandhed.

Bæredygtighed Wild Republic tager hensyn til naturen og miljøet i alle processer. Fx er fyldet i bamserne 100% genbrugsmateriale. Emballagen er fremstillet af genbrugspap og sojabaserede farver, og er dermed biologisk nedbrydelig. Wild Republic har et mål om at nedbringe CO2-udledning og mindske plastikforbrug samt ressourceforbrug i deres produktion.