Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
E-mærket webshop
Fragt fra kun 19,-
5 stjerner på Trustpilot
Ring til kundeservice: 77411111

Abe bamser

Åh abe, åh abe…

Abe bamser til børn eller voksne der elsker aber. Vi har både aber, gorillaer og halvaber. Hvis du ønsker at give dit barn en nuttet abe, kan du ikke gå galt i byen med en bamse fra  Plysdyr.dk.

Bamserne fra Plysdyr.dk er lavet af materialer af høj kvalitet, så de holder i mange år. Vores udvalg af abe bamser indeholder både søde og naturtro modeller, så der er noget for enhver smag. Vores aber findes i mange størrelser og prisklasser, hos Plysdyr.dk.

Vores bløde og nuttede abe bamser er gode til børn der elsker aber eller bare som gave til voksne der elsker aber.

De er også gode til fødselsdagsgaver og julegaver!

Viser alle 7 resultater

Abe bamser er noget helt særligt

Aben er et af de mest populære dyr i verden, så det er ikke underligt, at de er så godt repræsenteret i bamseverdenen. Her finder du gode og flotte abe bamser i høj kvalitet til både børn og voksne. Aber er meget populære blandt børn, og abebamser er den perfekte gave til både drenge og piger. Abe bamsen er et meget populært legetøj i dag, og det er der mange grunde til. Det kan være svært at finde et barn, der ikke ønsker sig en abe bamse, især hvis du ønsker den i deres yndlingsfarve eller størrelse. De elsker at lege med dem, kramme dem og nusse med dem, mens de sover. Der er også mange voksne, der kan lide at samle på abebamser, fordi de er søde og nuttede. Vores abebamser har mange forskellige udtryk i ansigtet, så du vil næsten altid finde en, der falder i din smag! Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser og farver af abe bamser her på Plysdyr.dk.

Abe Bamser

Hos Plysdyr.dk leder vi altid efter de sødeste abe bamser. Vi gør alt for at finde flere flotte og søde aber til Plysdyr.dk.