Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
E-mærket webshop
Fragt fra kun 19,-
5 stjerner på Trustpilot
Ring til kundeservice: 77411111

Flamingo bamser

Hvis lyserød er din yndlings farve – så se her

Her hos Plysdyr.dk har vi fundet nogle af de mest fantastiske flamingo bamser derude. Vi har store og små i en række forskellige farver, der vil få dit hjerte til at synge af glæde. Hvis du nogensinde har prøvet at stå på ét ben i rigtig lang tid, ved du sikkert, at det hurtigt bliver svært – men sådan er det ikke for flamingoen. Den klarer det så godt, at den faktisk sover, når den står på kun et af sine ben!

Viser alle 2 resultater

De mindste og nyeste medlemmer skal have legetøj, der kan stimulere deres udvikling. Derudover skal det selvfølgelig også være underholdende.

Bamser er ofte de første legetøj eller følgesvend, som børn får, og kan fungere som en trøst og en kammerat, når barnet føler sig alene eller utrygt. Desuden kan bamser også hjælpe med at udvikle barnets sociale og emotionelle kompetencer. Børn kan bruge bamserne til at øve sig i at interagere med andre, at udtrykke deres følelser, og at lære om empati og omsorg. Bamser kan også være en god måde for børn at udtrykke deres personlighed og skille sig ud fra deres kammerater, ved at have en unik og sød bamse som deres egen.

Vi forsøger altid at udvide vores udvalg af flamingobamser, så hvis du ønsker noget, der ikke er på vores hjemmeside endnu, så send os en e-mail, så gør vi vores bedste for at finde det til dig!