Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
Ring til kundeservice: 77411111

Æseldyr Disney

199,95 kr.

Forkæl den du holder af med en Disney Æseldyr bamse fra Peter Plys Eventyret.

Æseldyret fra Peter Plys’ univers er simpelthen så blød og lækker at røre ved. Æseldyret indbyder til massevis af kram, og selvom han måske ikke er det mest energiske og festlige af dyrene fra Hundredemeterskoven, er han en rigtig god ven, og han vil støtte dig gennem både glæder og sorger.

Æseldyret måler 35 cm og er godkendt til børn fra 0 år.

Varenummer: DIS-ÆSE-BLÅ-35 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Modtag produktet om et øjeblik!

1 på lager

Køb for 299,00 kr. mere og opnå FRI FRAGT!

Beskrivelse

Forkæl den du holder af med en Disney Æseldyr bamse fra Peter Plys Eventyret.

Disney Æsel bamsen er i høj kvalitet og ligner på en prik din ynglings Disney figur. Æseldyret er en favorit med sit søde og godmodige udtryk.  Æseldyret er en rigtig god gaveide, da den rammer lige i hjertet på voksne og børn. Denne dejlig bløde Disney Æseldyr bamse på 35 cm, er lavet med omtanke, da øjne er broderet og du kan med god samvittighed, trygt overlade Æseldyr bamsen til de mindste børn. Æseldyret er en af børnenes favoritter til at putte og nusse med, den vil med garanti også sprede glæde og jubel hjemme hos jer. Oplev en del af Disney magien og den forunderlige verden fra Disneys Hundredmeter Skov.

Tilbring dagen med dit favoritæsel fra Peter Plys! Leg sammen i Hundredmeterskoven eller hav det hyggeligt på børneværelset. Æseldyret er krammevenlig og vil helt sikkert vil blive en god ven.

Højde: 35 cm

Anbefalet alder: Fra 0 måneder.

Yderligere information

Vægt190 g
Størrelse35 cm
EAN: 5400868009637