Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
E-mærket webshop
Ring til kundeservice: 77411111

Flododder Mor Med Unge Wild Republic 57 Cm

259,95 kr.

Denne flododder bamse er en unik og sød tilføjelse til ethvert barns samling. Med en størrelse på 57 cm for Mor Odder og 21 cm for Unge Odder, er de den perfekte størrelse til kram og leg. Den er super blød, og lavet i kvalitets plys og deres nuttede ansigter gør dem til en beroligende følgesvend for ethvert barn. Ungen er syet fast på mor, så den ikke bliver væk.

Varenummer: WIL-MOM-RIV-OTT Kategorier: , , Tag:

Modtag produktet om et øjeblik!

2 på lager

Andre kunder har ofte købt én eller flere af disse sammen med ⬇️😀

Ønsker du gaveindpakning? 🥳🎁

Vi pakker gaven ind for dig, i det valgte papir og bruger gavebånd som passer til.

  • Vælg dit gavepapir *

Pris

Tilvalg

Samlet pris

Køb for 299,00 kr. mere og opnå FRI FRAGT!

Beskrivelse

Denne flod odder bamse er en unik og sød tilføjelse til ethvert barns samling. Med en størrelse på 57 cm for Mor Odder og 21 cm for Unge Odder, er de den perfekte størrelse til kram og leg. Den er super blød, og lavet i kvalitets plys. Deres nuttede ansigter gør dem til en beroligende følgesvend for ethvert barn. Ungen er syet fast på mor, så den ikke bliver væk.

Fyldet er lavet af 100% genbrugte vandflasker, hvilket gør dem både bæredygtige og miljøvenlige. Du kan give dit barn denne bamse med god samvittighed, da du ved, at du har gjort en forskel for planeten.

Giv dit barn denne Mor og Unge Flododder Bamse fra Wild Republic, og se dem bringe den til live i deres leg og fantasier. De vil elske at have denne bamse ved deres side, når de har brug for en blød støtte eller når de vil udtrykke deres følelser. Så køb din i dag og lad dit barn opleve glæden ved odder bamser!

  • Anbefalet fra 0 år
  • 57 cm lang

Yderligere information

Vægt280 g
Størrelse57 cm
Alder

, , , , ,

Mærke

EAN: 092389240900