Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
E-mærket webshop
Ring til kundeservice: 77411111

Lambie Doc McStuffins Disney 30 cm

169,95 kr.

Lambie bamse på 30 cm er en figur af  høj kvalitet. Den er blød og inviterer til mange times leg. Lambie fra Doc McStuffins er den perfekte gave til ethvert barn, der elsker eventyr og fantasifulde verdener. Bamsen er blød og dejlig at kramme med.

Varenummer: DIS-DOC-LAM-30 Kategorier: , , , Tag:

Modtag produktet om et øjeblik!

6 på lager

Andre kunder har ofte købt én eller flere af disse sammen med ⬇️😀

 • *

  Doc McStuffins Disney 30 Cm

  169,95 kr.

  Doc McStuffins bamsen på 30 cm er en figur af  høj kvalitet. Den er blød og inviterer til mange times leg. Doc McStuffins er den perfekte gave til ethvert barn, der elsker eventyr og fantasifulde verdener. Bamsen er blød og dejlig at kramme med.

   

  ×

  Fuzzy Grå Gund 34 cm

  159,95 kr.

  Fuzzy er den modigste bjørn, der er klar til ethvert eventyr med dig! Denne 34 cm høje Fuzzy bamse fra amerikasne Gund er den perfekte størrelse til at kramme, til rumindretning og meget mere! Fuzzy har yndige, bløde arme og ben, runde ører og et sødt skævt smil.

  ×

  Nayla Cockapoo Gund 25 cm

  199,95 kr.

  Den sødste Cockapoo

  Nayla er en sød, lurvet og kælen cockapoo, der er klar til at blive enhver plysdyr elskers bedste ven. Nayla bamsen har en flot cremefarvet pels, floppyører og en opretstående siddestilling med nøjagtige detaljer. Perfekt til fans af både pudler og cocker spaniels!

  ×

Ønsker du gaveindpakning? 🥳🎁

Vi pakker gaven ind for dig, i det valgte papir og bruger gavebånd som passer til.

 • Vælg dit gavepapir *

Pris

Tilvalg

Samlet pris

Køb for 299,00 kr. mere og opnå FRI FRAGT!

Beskrivelse

Lambie bamse på 30 cm er en figur af  høj kvalitet. Den er blød og inviterer til mange times leg. Lambie fra Doc McStuffins er den perfekte gave til ethvert barn, der elsker eventyr og fantasifulde verdener. Bamsen er blød og dejlig at kramme med.

Lambie McStuffins er en af ​​hovedpersonerne fra Doc McStuffins. Hun er et sødt og smukt lille lam, der elsker ballet, og har været ven med Doc i lang tid. Hun kommer overens med de fleste karakterer, fordi hun er meget venlig. Hun elsker at give kram, især til patienter på McStuffinsville Toy Hospital.

Produceret i et flot design med et eksklusivt touch fra Disney.

Gennem legetøj som denne bamse, kan børn udvikle deres fantasi og opleve nye verdener. Bamser kan samtidig være med til at de føler sig trygge.

Giv børnene denne bamse, og du giver dem en gave, der vil følge dem igennem deres barndom og bringe glæde og varme til deres liv.

 • 30 cm
 • Anbefalet fra 6 mdr.

Yderligere information

Vægt150 g
Størrelse30 cm
Alder

, , ,

Mærke

EAN: 5413538772625