Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
E-mærket webshop
Fragt fra kun 19,-
5 stjerner på Trustpilot
Ring til kundeservice: 77411111

Beanie Balls

De mindste – men sjoveste Ty

Ty Beanie Balls er sjove, krammelige, sjove små kugler af plys, klar til at lysne din dag op. Med deres store glitrende øjne og glitrende detaljer på deres ører og fødder er de sjove til at kaste, fange og nusse. De er tunge i bunden, så de altid lander på fødderne! Nogle designs er inspireret af alles foretrukne Beanie Boos, mens andre har et helt unikt look. Alle Beanie Balls kommer i én størrelse på 10 cm.

Man kan aldrig få for mange bamser! Find din yndlings Beanie Balls, så den passer med din yndlings Beanie Boos bamse. Alle bamserne er lavet med en blød pels og store, kærlige øjne, der gør dem næsten uimodståelige.

Her er den perfekte lille gave til børnefødselsdagen eller bare fordi man kender en som skal forkæles lidt.

Viser alle 4 resultater

Ty bamser til alle børn

Ty bamser er den perfekte gave til dit barn. De er så nuttede og bløde, at det er svært at modstå at give dem et stort knus. Det er ligegyldigt, om du har en dreng eller en pige, Ty bamser er helt sikkert et must-have for alle børn. Ty bamser er det ideelle legetøj til børn i alle aldre. De er bløde, nuttede og super behagelige at holde om. Deres bløde pels, store øjne og venlige udseende gør dem meget nuttede. De er også en god gaveidé, da de findes i mange forskellige designs, som dit barn vil elske. Man kan aldrig få for mange bamser! Dit barn vil elske vores udvalg af søde og nuttede Ty bamser. Køb et par stykker til dit barn eller barnebarn, eller giv en Ty bamse som gave til en særlig lejlighed.

Ty bamser er i høj kvalitet

Ty bamser er lavet af materialer af høj kvalitet, der gør dem holdbare og langtidsholdbare. Alle Ty bamser er lavet med en blød pels og store, kærlige øjne, der gør dem næsten uimodståelige. Ty har brugt 30 år på at perfektionere deres håndværk for at sikre det blødeste og sikreste kvalitetslegetøj til dit barn.

TY bamser