Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
E-mærket webshop
Fragt fra kun 19,-
5 stjerner på Trustpilot
Ring til kundeservice: 77411111

Dovendyr bamser

Det langsomste dyr i verden

Find dovendyr bamser til børn her. Børn elsker bamser og et dovendyr kan være en fantastisk nuttet ven. Dovendyret er et af de mest nuttede dyr på planeten. Dovendyr sover op til 16 timer om dagen og er temmelig langsomt. Når de bevæger sig, kommer hastigheden kun op på ca. 1 km/time.

Vi elsker dem bare! Og det tror vi også, at dine børn vil gøre. Vi har et stort udvalg af dovendyr bamser til børn i forskellige størrelser og farver. Der er livagtige versioner, der ligner deres rigtige modstykker, og fjollede versioner, der bare er nuttede og sjove!

Viser alle 7 resultater

Uanset om du ønsker at give dit barn en dyreven eller bare ønsker at tilføje noget sødt til dit barns værelse, vil disse dovendyr bamser gøre alting bedre. Dit barn vil elske dem – og det vil du også.

Børn kan bruge bamserne til at øve sig i at interagere med andre, at udtrykke deres følelser, og at lære om empati og omsorg. Bamser kan også være en god måde for børn at udtrykke deres personlighed og skille sig ud fra deres kammerater, ved at have en unik og sød bamse som deres egen.

Dovendyr bamser

Vores legetøj er lavet af materialer af høj kvalitet, og de er designet til at holde i årevis af nus, leg og læring. De vil kunne tage dem med på deres eventyr, når de vokser op – og tage dem med tilbage til deres barndom, når de føler sig nostalgiske!

Vi har alt fra små dovendyr til store, der vil være centrum i ethvert rum. Og hvis du ikke kan finde det, du leder efter? Lad os bare vide det! Vi vil gøre vores bedste for at finde det for dig. Vi arbejder hele tiden på at udvide udvalget og de søde dovendyr.