Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
E-mærket webshop
Fragt fra kun 19,-
5 stjerner på Trustpilot
Ring til kundeservice: 77411111

Bjørne bamser

Kært barn har mange navne

Bjørne bamser til børn. Vi kalder dem gammeldags bamser, old school bamser, teddybamser, teddybjørne, eller bjørne bamser. Vores udvalg af de klassiske bamser er stort og både for drenge og piger. Hos Plysdyr.dk har vi både de søde, nuttede bjørne bamser og de mere naturtro bjørne. Alle vores bamser er i høj kvalitet, produceret af kvalitets materialer. Bamser hitter hos de fleste børn, og det er da heller ikke svært at forstå, for en blød og hyggelig bamse er ganske enkelt ikke til at stå for. Vi har bamser i mange prisklasser, så der er noget for enhver.

Viser alle 11 resultater

Der er flere gode grunde til, at man skal give en bamse i gave til et barn. Først og fremmest kan bamser give barnet en følelse af tryghed og sikkerhed. Bamser er ofte de første legetøj eller følgesvend, som børn får, og kan fungere som en trøst og en kammerat, når barnet føler sig alene eller utrygt. Desuden kan bamser også hjælpe med at udvikle barnets sociale og emotionelle kompetencer. Børn kan bruge bamserne til at øve sig i at interagere med andre, at udtrykke deres følelser, og at lære om empati og omsorg. Bamser kan også være en god måde for børn at udtrykke deres personlighed og skille sig ud fra deres kammerater, ved at have en unik og sød bamse som deres egen.

Hos Plysdyr.dk leder vi altid efter de sødeste bjørne bamser. Vi gør alt for at finde flere flotte og søde bjørne til Plysdyr.dk.

Bjørne bamser