Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
E-mærket webshop
Ring til kundeservice: 77411111

Helium

399,95 kr.

Varenummer: SCA-SEA-HEL-IUM Kategorier: , Tags: , , , , ,

Modtag produktet om et øjeblik!

1 på lager

Andre kunder har ofte købt én eller flere af disse sammen med ⬇️😀

 • *

  Tillykke Folieballon

  22,95 kr.

  Tillykke

  Folieballonen kan pustes op med enten luft eller helium. Ballonen er en klassisk ballonform med skriften TILLYKKE, måler Ø44cm og er den perfekte størrelse til at skabe en festlig atmosfære til børnefødselsdag eller andre lejligheder. Ballonen kan hænges op med snor eller pustes op med helium. Når der bruges helium kan den svæve rundt i lokalet.

  Dinosauren folieballon er et hit hos børnene og en sikker måde at bringe lidt ekstra eventyr og glæde til din næste fest.

  ×

  Ballonvægt Sølv

  19,95 kr.

  Husk at købe en ballonvægt med når du køber folieballoner til din fest. Fylder du dine balloner med helium, er denne lille pyntede vægt perfekt til at holde dem fra at flyve væk.

  ×

  Balloner Multifarvet 30-pk.

  24,95 kr.

  Pynt op til fest

  Skab en festlig stemning med farvestrålende balloner. Brug dem fx til fødselsdage, studentergilder eller konfirmationer. Få festen til at poppe med vores multifarvede balloner. Disse farverige balloner er perfekte til at skabe en festlig og livlig stemning til ethvert arrangement, fra fødselsdage til temafester. De er lavet af kvalitetsmaterialer og kan fyldes med luft.

  ×

Pris

Tilvalg

Samlet pris

Køb for 299,00 kr. mere og opnå FRI FRAGT!

Beskrivelse

Folieballoner er en sjov og farverig festartikel, der kan pustes op med helium. De kan bruges til mange forskellige lejligheder, fra børnefødselsdage til bryllupper og konfirmationer. Folieballonerne kommer i et stort udvalg af motiver og farver, så der er noget for enhver smag. Når de pustes op med helium, kan de svæve rundt i lokalet, hvilket giver en magisk og festlig atmosfære.

Hos Plysdyr.dk har vi et stort udvalg af Folieballoner, så du kan finde den helt rigtige til din næste fest – så husk at købe helium med.

Vores mission er at bringe glæde og eventyr til børnene i verden gennem vores produkter, så køb nu og gør din næste fest endnu sjovere med flyvende folieballoner!

Kan bruges til latex og folieballoner.

 • Ren helium.
 • Nok til ca. 30 latexballoner i standard størrelse (23 cm).
 • Mængden er afhængig af ballonstørrelsen.
 • Svævetid: Ca. 6-8 timer for latexballon 23 cm.
 • 6,8 liter
 • Advarsel indeholder gas under tryk, kan eksplodere ved opvarmning (H280)

Yderligere information

Vægt3100 g
EAN: 5714213003547