Fri fragt ved køb over 299,-
Hurtig levering på kun 1-3 dage
Ordrer inden kl. 21 sendes samme dag
Altid 30 dages fuld returret
Ring til kundeservice: 77411111
Køb dine julegaver! Returret til 31/1-23

Æsel Disney 61 cm

399,95 kr.

Æsel bamse fra Disney i høj kvalitet og ligner på en prik din ynglings Disney figur. Denne nuttede ven er perfekt til at putte og kramme, og er en fantastisk gave til enhver Plys-fan.

Lavet af blødt lilla plys med broderede træk, vil dette æsel helt sikkert blive en skattet ven. Lavet af materialer af høj kvalitet, dette tøjdyr er bygget til at holde og vil give timevis af sjov og komfort. Æsel bamsen er en favorit med sit søde og godmodige udtryk.

Varenummer: DIS-ÆSE-KÆM-61 Kategorier: , ,

Modtag produktet om et øjeblik!

1 på lager

Ønsker du gaveindpakning? 🥳🎁

Vi pakker gaven ind for dig, i det valgte papir og bruger gavebånd som passer til.

  • Vælg dit gavepapir *

Pris

Tilvalg

Samlet pris

Køb for 299,00 kr. mere og opnå FRI FRAGT!

Beskrivelse

Forkæl den du holder af med en Æsel Disney bamse fra Peter Plys Eventyret.

Æsel Disney bamsen er i høj kvalitet og ligner på en prik din ynglings Disney figur. Denne nuttede ven er perfekt til at putte og kramme, og er en fantastisk gave til enhver Plys-fan.

Lavet af blødt lilla plys med broderede træk, vil dette æsel helt sikkert blive en skattet ven. Lavet af materialer af høj kvalitet, dette tøjdyr er bygget til at holde og vil give timevis af sjov og komfort. Med en højde på 61 cm vil dette lilla æsel helt sikkert gøre et statement i ethvert rum.

Æsel bamsen er en favorit med sit søde og godmodige udtryk.

Denne dejlig bløde Disney Æsel bamse på 61 cm er lavet med omtanke. Øjnene er broderet og du kan med god samvittighed, trygt overlade Æsel bamsen til de mindste børn.

Æsel er en af børnenes favoritter til at putte og nusse med, den vil med garanti også sprede glæde og jubel hjemme hos jer.

Oplev en del af Disney magien og den forunderlige verden fra Disneys Hundredmeter Skov.

Tilbring dagen med dit favoritæsel fra Peter Plys! Leg sammen i Hundredmeterskoven eller hav det hyggeligt på børneværelset. Æsel bamsen er krammevenlig og vil helt sikkert vil blive en god ven.

  • Højde 61 cm
  • Anbefalet fra 0 måneder.

Yderligere information

Vægt800 g
Størrelse61 cm
Mærke

EAN: 5413538726604